Om Strömsnäs camping

Här kan du läsa om vår campinghistoria. Varför startades campingen? 

Strömsnäs camping

Strömsnäs Naturcamping är en naturcamping som startade 1989.
Ambitionen när campingen startades, som då var en ren vildmarkscamping, var att den inte skulle växa sig allt för stor, utan naturens egenskaper skulle bevaras. Här skulle man känna att man var mitt i den svenska naturen.

Under åren så har vissa utbyggnader skett såsom kommunalt vatten och avlopp, två moderna servicebyggnader och el till flertalet av platserna. Dessutom har vi skapat grillplatser nere vid straden där vi också har tre badplatser och båtbrygga för tillfälliga gäster.

Detta har vi genomfört utan att förändra campingens lugna och natursköna miljö.

Om strömsnäs camping - Vår målsättning

Campingen skapades med målsättning att alla gäster ska trivas, känna sig välkomna och få en trevlig upplevelse på vår natursköna camping. Hos oss står naturen i centrum med Göta Kanal som passerar förbi. Du har cykelavstånd till natursköna skogar och underbara Forsvik. Passa även på att besöka Karlsborgs fästning och Tivedens nationalpark. 

Vår camping har lite större platser än normalt så att du ska få en stressfri tid och hinna ladda batterierna. Hundar är hjärtligt välkomna och vi har ett speciellt hundbad för våra fyrbenta vänner

//Richard med personal

Boka nu

Strömsnäs camping är en del av Ti-land AB
Strömsnäs naturcamping
Strömsnäs 54673 Forsvik

© 2022 Strömsnäs naturcamping

Powered by Noel Persson